Een frisse start

Een frisse start

Een normaal repetitieproces: wat heerlijk! We zijn al een tijd bezig met de repetities van 9to5. Veel nummers zijn al ingestudeerd, de eerste dansen aangeleerd door onze nieuwe choreografe Lisa Heikens (leer haar hier kennen) en bijna alle scènes zijn al eens gespeeld. 

Over de musical

Dit jaar spelen we de musical 9to5: een komische musical boordevol dans en muziek geschreven door Dolly Parton. In de musical besluiten drie, tot het uiterste gedreven, vrouwelijke medewerksters op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën willen Violet, Judy en Doralee hem de grond in boren. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle van het bedrijf over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn.

De groep

9to5 Is een stuk over zelfstandige vrouwen. Dat wil niet zeggen dat we niet ontzettend blij zijn met een groot aantal nieuwe mannen binnen onze vereniging. Eindelijk nieuwe aanwas! We genieten ontzettend van de repetities met deze groep en gaan weer keihard aan het werk om deze musical in november op de planken te brengen!


Scroll naar boven